ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ - ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ ΗΛ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ - ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ ΗΛΕΙΑ - ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Διεύθυνση - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ Διεύθυνση: 62ο ΧΛΜ ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ Τ.Κ. - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ Τ.Κ.: 27064
Περιοχή - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ Περιοχή: Ηλείας Κατηγορία - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ Κατηγορία: ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ
Τηλέφωνο - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ Τηλέφωνο: 2623054448 Fax - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ Fax: -
Κινητό - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ Κινητό: 6944561725 E-mail - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ E-mail: diontempelis@gmail.com
Υπεύθυνος - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ Υπεύθυνος: ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6938225578
Ιστοσελίδα - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ Ιστοσελίδα:
Ζωοτροφές - Βιοκαύσιμα. Αγροτικά προϊόντα, πέλλετ στην Ανδραβίδα Σχετικά με εμάς, Τα αγροτικά μας προίόντα καλλιεργούνται σε δικές μας εκτάσεις στον Κάμπο του Νομού Ηλείας με τις καλύτερες συνθήκες καλλιέργειας όπως για παράδειγμα άφθονο ήλιο και νερό από τον ποταμό Πηνειό. Οι ζωοτροφές μας παράγονται, συλλέγονται και αποθηκεύονται σε ιδιόκτητους χώρους στις καλύτερες συνθήκες βιολογικής παραγωγής και αποθήκευσης.   Υπηρεσίες, Πώληση αγροτκών προίόντων και ζωοτροφών...
Επισκέπτες: 5674

ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ - ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ ΗΛΕΙΑ - ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ - ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ ΗΛΕΙΑ - ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Ζωοτροφές - Βιοκαύσιμα. Αγροτικά προϊόντα, πέλλετ στην Ανδραβίδα


Σχετικά με εμάς,

Τα αγροτικά μας προίόντα καλλιεργούνται σε δικές μας εκτάσεις στον Κάμπο του Νομού Ηλείας με τις καλύτερες συνθήκες καλλιέργειας όπως για παράδειγμα άφθονο ήλιο και νερό από τον ποταμό Πηνειό. Οι ζωοτροφές μας παράγονται, συλλέγονται και αποθηκεύονται σε ιδιόκτητους χώρους στις καλύτερες συνθήκες βιολογικής παραγωγής και αποθήκευσης.

 

Υπηρεσίες,

Πώληση αγροτκών προίόντων και ζωοτροφών όπως για παράδειγμα σανός, τριφύλλι, κριθάρι, καλαμπόκι, σιτάρι κ.α. Επίσης παρέχουμε και υπηρεσίες ξήρανσης αγροτικών προίόντων.

 

Ιστορία,

Η δράση μας ξεκινάει από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα μέχρι σήμερα. Η πρώτη βιομηχανική καλιέργεια στην Ανδραβίδα με τον πρώτο βιομηχανικό σπορέα γύρω στο 1965 και από τότε στον Ηλειακό Κάμπο άρχισαν να γίνονται εντατικές καλλιέργειες με αποτέλεσμα να τροφοδοτείται μεγάλο μέρος της Ελληνικής Αγοράς. Ένας μεγάλος παραγωγός με ιδιόκτητες εκτάσεις και αποθηκευτικούς χώρους, ο κύριος Ξυμητούλιας Γεώργιος, γνωστός παραγωγός και επιχειρηματίας και ο κύριος Τεμπέλης Διονύσιος που ειδικεύεται στη συλλογή και την επεξεργασία ζωοτροφών αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με θεαματική απόδοση και δράση. Αυτοί οι δύο κατέχουν ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής προϊόντων του Ηλειακού Κάμπου και προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα στις πιο συμφέρουσες τιμές.